Chair-Fit®
  Heinz Kohler
Telefoon 0624919155
info@chair-fit.nl

 
VITALISERENDE STOELMASSAGE & STRESSMANAGEMENT
Stressmanagement

Het dagelijkse leven stelt steeds meer eisen aan de mens. Je moet flexibel zijn en je steeds weer aanpassen aan een snel veranderende omgeving. De werkdruk neemt toe, want er moet gepresteerd worden. Wanneer het aanpassen niet snel genoeg gaat, ontstaan er spanningen en stress. Deze spanningen en stress kunnen uiteindelijk resulteren in lichamelijke en mentale klachten. Hoofdpijn, slecht slapen, continu moe en futloos, snel ge´rriteerd en nergens zin in hebben, zijn de voorlopers van overspannenheid en burnout. Als deskundige op het gebied van stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout, kan CHAIR-FIT® u op inspirerende wijze van dienst zijn als coach, trainer en/of spreker. Door een gedegen medische kennis van anatomie, fysiologie en pathologie op het gebied van stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout, wordt u op zowel fysiek, emotioneel als mentaal gebied behandeld. Naast gedragsmatige- en werkgerelateerde klachten, maken wij ook stressgerelateerde klachten die liggen op het gebied van bezieling en bezinning voor u over- en inzichtelijk. Mocht naar aanleiding van de gestelde bevindingen blijken dat verwijzing beter/noodzakelijk is, zal de cliŰnt worden doorverwezen naar een meer passende behandelaar.

ADVIES EN BEGELEIDING IN DE ORGANISATIE
CHAIR-FIT® kan voor u vaststellen op welke manier stress in uw organisatie een rol speelt bij werkgerelateerde klachten en de hoogte van het ziekteverzuim. Hierin krijgt u gericht advies, begeleiding en/of training. Ook het opzetten van een preventief programma behoort tot de mogelijkheden.

INDIVIDUELE BEGELEIDING
Als praktisch en professioneel begeleider, zal samen met u een traject worden opgesteld, waardoor uw uitdagingen c.q. klachten zo spoedig mogelijk beter hanteerbaar worden gemaakt. U wordt daarbij ge´nformeerd en ge´nstrueerd over de manier waarop u uw klachten heeft opgebouwd en hoe u dit in toekomst kunt voorkomen. Mocht u opnieuw toch weer stressgerelateerde klachten opbouwen, dan zult u deze sneller kunnen herkennen en weten hoe u deze klachten adequaat kunt aanpakken.

STRESSCONSULTANCY
CHAIR-FIT« richt zich in dit traject op het individu. We werken op een doelgerichte, pragmatische manier. In eerste instantie richt de aandacht zich, op het inzicht krijgen en het beseffen welke factoren de druk te hoog hebben laten oplopen. Vervolgens kijken we naar de kwaliteiten en valkuilen en op welke manier de persoonlijke groei in gang gezet kan worden. Tot slot staan we stil bij de werksituatie, is de persoon op de juiste plek en zo niet, wat zijn de mogelijkheden en hoe kunnen deze bereikt worden.
© 2018 Chair-Fit®